Single Blog Title

This is a single blog caption
nike hypervenom

de Nike Hypervenom III Elite Dynamic Fit

Als een vlinder over het gras

Een aanname in de zestien, een korte kap, ogen naar de goal en vliegensvlug de voet achter de bal. Met de Nike Hypervenom III Elite Dynamic Fit schieten ’s werelds beste spitsen met scherp.

Het verhaal van de schoen gaat over de lichtvoetigheid van een vlinder. Deze schoen is speciaal ontworpen om sneller te schieten en nog sneller van richting te veranderen op het gras. Over de schoen pronkt een innovatieve Flyknit constructie. Deze constructie is een juweel in de fabricage van Nike: het omsluit de voet in zijn geheel en het combineert extra ventilatie, stretch en ondersteuning voor de ultieme pasvorm. Een pasvorm die doorgaat als een tweede huid.

Pierre-Emerick Aubameyang verdiende dit seizoen zijn transfer van Borussia Dortmund naar Arsenal. Nergens anders dan onder de naam Gunners komt deze topspits beter tot zijn recht. De schoen die hem helpt bij zijn watervlugge acties? Nike Hypervenom met de lage sok. Dartelend schiet hij over de gladgeschoren mat van het Emirates. Een handvol goals in zijn eerste paar maanden en een topseizoen voor de boeg.

nike hypervenom

Een stukje noordelijker in Engeland speelt een collega met vergelijkbare goddelijke gaven. Een spits met dreigende benen en soepele voeten. Marcus Rashford helpt zijn Manchester United in een moeilijk seizoen aan rechtstreekse plaatsing voor de Champions League. De ogen zijn hem gericht tijdens het Wereldkampioenschap in Rusland. Maakt hij zijn potentie waar op de lage sok?

Het balgevoel verbetert sterk bij het dragen van de Nike Hypervenom. Waarom? De schoen heeft een speciaal ontwikkelde textuur op het raakvlak en dat zorgt voor een optimale snelheid bij de aanraking met het leer. Finesse, scherpte, meedogenloos. Gonzalo Higuain kan daarover meepraten. Hij schitterde dit seizoen op de lage sok tot zestien goals in de Serie A en een kampioenschap in het verschiet. Als een verdediger even omkijkt, zoeft de bal van zijn voet kiezelhard in het net.

Dynamic Fit is de naam van de kraag op de schoen. Deze geweven kraag past anatomisch om de enkel en zorgt voor een zeer nauwsluitende pasvorm. Een voet als een mal. Gegoten en toch flexibel. Verder biedt dit nieuwste model een hielstuk aan de binnenkant en een inlegzool voor het verbeteren van de pasvorm. En een asymmetrisch vetersysteem voor een groter balcontroleoppervlak en een groter raakvlak voor het schot. FG Noppen liggen onder schoen voor de perfecte grip op de velden met kort gras.

nike voetbalschoen

De Bundesliga kent een uitgesproken kampioen met een uitgesproken spits. De Poolse goalgetter Robert Lewandowski voert de lijst van de topscorers met een straatlengte aan. Alsof hij in een put kijkt bij het zoeken van zijn belager. De hoge sok van de Nike Hypervenom brengen de Pool in ideale stelling, op de juiste plek en op de juiste hoogte. Hij is cool, volwassen, dodelijk en razendsnel tegelijk. Hij gaat op voor dertig doelpunten in een van de zwaarste competities van de wereld.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
de Nike Hypervenom III Elite Dynamic Fit, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply