Voetbalschoenen voor Smalle Voeten

Voetbalschoenen voor smalle voeten welke zijn geschikt?
Outlet voetbalschoenen adidas

Voetbalschoenen voor smalle voeten

Voetbalschoenen voor smalle voeten welke zijn geschikt?

Voetbalschoenen voor smalle voeten aan het zoeken? Heb je vaak een probleem met voetbalschoenen uitkiezen omdat je smalle voeten hebt? We hebben het internet afgespeurd naar welk schoen merk nou perfect bij dit probleem past. Zo hoef je niet elke keer je schoenen terug te brengen of te zenden naar de winkel.

Voetbalschoenen voor smalle voeten waarom belangrijk?

Als de voetbalschoen te breed is. Dan komt er meer wrijving binnen in je voetbalschoen wat resulteert in blaren. Met blaren voetballen is pijnlijk voor elke voetballer en constant blarenpleisters blijven plakken is ook niet leuk. De kans op een blessure wordt dus vergroot, niet alleen door de blaren. Doordat er veel wrijving in de schoen zit en de schoen niet goed op de voet aansluit, is de kans op een enkel blessure nog groter. Doordat de hak van de schoen niet strak om de enkel zit is de kans op een enkel die dubbel gaat veel groter. Naast de enkel is de kans op een knie en overbelasting blessures ook groter. Bij brede of smalle schoenen wordt vaak een letter aan de schoenmaat toegevoegd, zo kun je zien of de schoen voor brede of smalle voeten is.

Voetbalschoenen voor smalle voeten welk merk?

Iedereen wil lekker voetballen en dit het liefst op blitze schoenen. Een tip voor mensen met smalle voeten is daarom wel denk hier eerst goed aan Adidas heeft 2 series uitgebracht die perfect op smalle voeten aansluiten. Dit zijn de Adidas F50 series en de Adidas Predator. Waarom zijn de 2 series nou zo goed? zou je nu denken. Daar hebben we een duidelijk antwoord op. Deze Adidas series zijn smalle schoenen en ze zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Dit betekent dat de vorm niet veel verandert. Bij leren schoenen zetten de voetbalschoenen vaak uit naar een tijd. Dit is met synthetische voetbalschoenen minder het geval.

Kijk hier voor de Adidas series

Top 3 Smalle voetbalschoenen Versie Winkel Klik hieronder Tijdelijke Korting?
1. Adidas Messi Voetbalshop Classic Gloro JA
2. Adidas ACE Voetbalshop Classic De Kaiser Liga JA
3. Adidas X Voetbalshop Classic Copa Mundial JA

Top 3 Beste Smalle voetbalschoenen Adidas

  1. Adidas Messi Classic Gloro
  2. Adidas ACE Classic De Kaiser Liga
  3. Adidas X  Classic Copa Mundial
Outlet voetbalschoenen adidas

Smalle voetbalschoenen adidas

 

 

 

 

 

Vindt je dit bericht handig en leerzaam? Like dan even onze facebook pagina of deel dit bericht! Alvast bedankt!

 

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Voetbalschoenen voor smalle voeten, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

1 Response

Leave a Reply